HABERLER

MARKALAR

En yüksek derecede doğruluk ve tekrar edilebilirlik özellikleriyle, Rainin pipetler laboratuvar performansınızı arttıracak ve iş gücünüzü hafifletecek.

  • RAININ Manuel & Elektronik Pipetler, Çok kanallı Pipetler, Yüksek Verimliliğe Sahip Pipetleme Sistemleri, BioClean Pipet Uçları ve Örnek Hazırlama Uçları, Özel Sıvılara Uygun Pipetler

Mettler- Toledo, laboratuvurlarda ve endüstride kullanılan terazi ve analitik cihazlarda en büyük üreticidir.

  • Laboratuvar Terazileri, Hassas ve Mikro & Ultra-Mikro Teraziler, Analitik, Nem Tayin Cihazları, Test Ağırlıkları
  • pH/Ion Metre, Otomatik Titratörler, Refraktometreler, Termal Analiz, Yoğunluk Ölçerler, UV/VIS Spektrofotometreler, Pipetler

Fisher Brand, bilimsel araştırmalar ve laboratuvarlar için 600,000 den fazla ürün sağlayan biyoteknoloji firmasıdır.

Fisher Chemicals, yüksek saflıkta asitler ve bazlar ile çevre testleri ve birçok testler de geniş uygulama yelpazesi ile 400’den fazla ürün içerir.

Fisher BioReagents, kalite, kolaylık ve tutarlılığı ile, test uygulamaları için ön nitelikli temel reaktifler sunar. Ürünler yüksek saflıkta olup, moleküler biyoloji, protein kimyası ve hücre biyolojisi için tasarlanmıştır.

Esco, klinik, yaşam bilimleri, araştırma, sanayi, laboratuvar, ilaç ve IVF (İnvitro Fertilization) alanlarında yüksek kalite ve ileri görüşlü ekipman tasarımları ile yenilikçi çözümler sunar.

  • Laminar Flow, Class II Kabin, PCR Kabinleri, CO2 inkübatörleri, Derin Dondurucular, PCR cihazları

Acros Organics, organik ve ince kimyasallarda lider bir marka olup, organik kimyada gelişen eğilimlere odaklanmıştır. Acros Organics, araştırma, üretim ve ürün aktivitelerinde 300,000 den fazla kimyasal ürün yelpazesi sunmaktadır.

ATCC ( American Type Culture Collection) hücreler için ana kaynaklardır ve 80 farklı türe ait 4,000' den fazla hücre kültürünü bünyesinde bulunduruan lider firmadır.

Sigma santrifüj yoluyla kendi yoğunluklarına dayalı bir sıvının çeşitli bileşenlerinin etkin ayrılması için çözümler sunan ve laboratuvar santrifüjlerinde önde gelen tedarikçilerinden biridir.

Sterlitech, organik olmayan membranlar ve filtreleme ürünleri ile dünyanın en büyük üreticisidir.

  • Tabaka mebranlar, filtreler, yüksek basıçlı filtrasyon sistemleri, çapraz akış sistemleri

Martin Christ, liyoflizatörlerin (freeze dryer) üretimi ve geliştirmesinde 65 yılı aşkın tecrübesi ile dünya markasıdır. Laboratuvar üniteleri, pilot sistemler, üretim sistemlerinin ve vakum konsantratörü gibi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.,

Ward’s Science firması, yaşam, yer ve kimya bilimleri için önde gelen malzeme tedarikçisilerinden biridir.

  • Hazır Preparatlar, anatomik eğitim modelleri.

EMS, elektron mikroskobu, ışık mikroskobu ve histoloji için üretim, hazırlama, yüksek kalitede laboratuvar kimyasalları, mikroskopi malzemeleri ve ekipman dağıtımı konusunda uzmanlaşmış bir firmadır.

Abcam , 118,000 den fazla antikorlar, kitler, proteinler ve diğer reaktifleri ile yaşam bilimleri ve protein araştırma araçların da lider bir firmadır.

Profesyonel uygulamalar için ışık mikroskopları, stereo mikroskplar, iverted mikroskoplar,TEM, SEM ve görüntüleme sistemlerinde öncü firmadır

Hitachi Koki firmasının uzmanlık alanı yaşam bilimleri uygulamaları için cihaz üretimi ve satışıdır.

  • Ultra santrifüj, Yüksek Hızlı Soğutmalı santrifüj, Mikro santrifüj, Büyük Ölçekli Sürekli Akışlı Ultra santrifüj.

Hach Lange, su ve diğer sıvı solüsyonların kalite testinde kullanılmak üzere analitik cihazlar ve reaktifler üretmektedir.

  • Su analiz spektrofotometresi, multiparametre ölçer, BOD, COD cihazları, Hach Lange hazır test kitleri